SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete uğurlayışımızın 84. Yıldönümünde bir kez daha özlem ve minnetle anıyoruz.

Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete uğurlayışımızın 84. Yıldönümünde bir kez daha özlem ve minnetle anıyoruz.
Bu haber 10 Kasım 2022 - 9:29 'de eklendi ve 64 views kez görüntülendi.

Türk Milleti’nin önemli değeri Gazi Mustafa Kemal Atatürk, son nefesine kadar milletimizin her alanda yücelmesi için çaba göstermiştir. İleri görüşlülüğü, eserleri, barışçıl kimliği ve evrensel düşünce yapısı ile milletine olan sonsuz inancı onu dünyanın saygın liderlerinden biri haline getirmiştir.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, Kurtuluş Savaşını başlattığı Samsun’dan Cumhuriyetimizin ilanına kadar hep aziz milletimizin gücüyle ve inancıyla hareket etmiştir. Türk Milletinin yeniden ve daha güçlü bir şekilde tarih sahnesine çıkmasını sağlamış, Cumhuriyetin ilanı ile birlikte Türk milletine çağdaş uygarlığın kapılarını açmıştır.

Bugün kendi topraklarımızda şanlı Türk Bayrağımızın altında bağımsız, özgürce ve gururla yaşayabiliyorsak bunu başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarına ve adı duyulmamış binlerce isimsiz kahramana borçluyuz.

10 Kasım bizler için sadece Mustafa Kemal Atatürk’ü anma günü değil, onun en büyük eserim dediği Türkiye Cumhuriyeti’nin tüm değerlerini koruyarak ve yaşatarak, kararlılığımızı ve azmimizi gösterme günüdür. Cumhuriyetimizin kazanımlarını korumak, kollamak ve yeni nesillere aktararak sonsuza kadar yaşatmak en önemli görevimiz olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 84. Yıldönümünde Ulu Önderimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA